Studiebesök på behandlingshemmet

Var i väg på ett studiebesök på behandlingshemmet igår. Jag hade faktiskt rätt så höga förväntningar, jag trodde verkligen det skulle kännas bra. Men, det gjorde det inte alls. Det var för visso ett fint ställe med både gård och hästar. Det låg lååångt ute på landet och alla pratade skånska, haha. 
 
Det kändes bara inte bra. Jag kände aldrig något "Yes, nu har jag kommit rätt. Det här kommer gå bra". Tvärtom. Vi pratade väldigt mycket om eget ansvar. Att dom låter än sticka här ifrån. Man får "ha" grejer att skada sig själv med. Det finns inget bältesrum. Dom får inte hålla fast mig när ångesten och kaoset tar över hela mig. Jag vet inte, jag känner mig inte redo än. Jag tror inte tillräckligt på mig själv. Jag vet ju hur åt helvete saker och ting oftast går jag när jag är ensam. 

Fy, det är riktigt dark och segt just nu. Jag vill bara ställa mig framför tåget och ge upp. Men, jag får inte göra det. NEJ NEJ NEJ NEJ. Ett litet tag till. Det måste gå. Det får inte gå annat än bra. 

En helt annan sak. Försäkringsbolaget hörde av sig till mig för några timmar sedan, jag kommer få minst 100 000:- Jag är självklart glad, inte för att pengar är allt, men det hjälper ändå till att göra situationen enklare. Som ni vet har jag och mamma haft det väldigt fattigt under många år, speciellt dom senaste. Så att slippa oroa sig över pengar ett tag framöver känns väldigt skönt. 

9 timmars bilresa igår... Ja, det sög. 

Kommentarer:

1 Skåne:

Hej hopp!
100 000 kr får man många Ahlgrens bilar för:-)
Hur gick det förresten på Liseberg?

2 En flicka som är stark:

Jag hoppas att du ska hitta ett passande behandlingshem! Jag har bott på ett sedan två år tillbaka och det förändrade mitt liv!

3 A.G (Hästminne):

Hoppas de lyssnar på dig och tänker rätt kring dig så det inte blir nå tok. :-/
Härligt med ersättningen från f-bolaget!!!!

hoppaa du får sol på dig i morgon på midsommar!

4 Carro:

Vad tråkigt att det inte kändes bra :-( Men kul med pengarna. Grattis :-)

5 céline:

gud så fin blogg du har :)

6 Katta:

Jätte fin blogg! Kolla jätte gärna in min blogg det skulle betyda guld :D. Kram.

7 fashion:

Hej hej där! Kolla in min blogg mer och då kommer du säkert hitta något som du gillar.om du inte hittar något så tipsa mig gärna om vilka inlägg jag kan göra :)

8 Åsa:

Förstår att det är skrämmande, men jag tror du kommer växa av det här och att det är det som faktiskt behövs. Du distraheras nog med andra saker istället för att bli självdestruktiv och inåt.
Kram

Svar: Jag skrev faktiskt upp tre positiva tankar om mig själv igår;- Ambitiös
- Driven
- Omtänksam.

Jag vill verkligen tacka så mycket för dina fina och stöttande kommentarer. På riktigt. Det betyder mer än vad du tror. Kram!
ANTECKNAT

9 klara:

Hej. Kom in på din blogg av en slump och läste igenom en hel del.
Även om jag aldrig kommer förstå hur just du känner, så kan jag känna igen mig i känslan av att inte må bra. En känsla jag inte vill att någon ska behöva känna.

För mig har min tro på gud hjälpt mig igenom många jobbiga perioder. Jag läste att du inte är troende, (det här kanske känns konstigt att läsa från en främmande person), men om du vill så kan jag be för dig?

Kram!

Kommentera här:

Follow on Bloglovin