Det blir inte Orana(behandlingshemmet)

... Det kostar tydligen för mycket att ha mig där. Vilket jävla skämt. Det kunde dem ju kommit på betydligt tidigare. Nä nu orkar jag inte mer. Fuck it. 

Kommentarer:

1 Tusen gånger starkare:

Men stackare, jag hoppas allting ordnar sig! :( Stor kram, du är tusen gånger starkare. Fortsätt kämpa <3

2 A:

Va? körde de sig genom hela Sverige och vallade runt dig, utsatte dig för stress också kan du inte komma dit av EKONOMISKA skäl????? Vad förbannad jag blir!

3 koko:

Hej.. jag har läst igenom din blogg lite grann och det enda jag kan tänka på är hur jag önskar att du bodde i sthlm så jag kunde ta kontakt med dig och försöka hjälpa dig. Är det konstigt att jag gråter när jag läser dina inlägg? Jag blir så ledsen av allt du skriver. Ingen, INGEN ska behöva må så dåligt som du gör! Dina inlägg har berört mig så enormt, kan inte hjälpa att gråta. Har en syster i din ålder och en lite äldre än vad du är, och tanken av att de skulle må som du vänder och vrider i magen på mig. Jag försökte hitta din mailaddress för att kontakta dig men fann den inte så det får bli här. Tanken var att fråga om du vill ha en "storasyster" eller nåt sånt som du vill prata med. Jag hoppas så innerligt att du kommer må bättre snart. Jag finns här även om jag bor långt bort. Kram koko

4 krisse:

Irriterande det är. Jag vet exakt hur det känns och hur det är då jag varit med om exakt samma sak

5 Åsa:

Men va?! Vad är det för jävla stil???
Kraaam till dig!

6 Motionerafetto:

Hatar att dem alltid gör så. Först åker man omkring över allt, slumpas mellan läkare till läkare och sen när man tror att man ska bli hjälpt så "går" det inte. Idioter.

7 Johanna:

Så dålig still..
Orana kristianstad är typ btw precis vid mig!
kram

Svar: Jag skulle till Orana Äsphult och inte det i centrala Kristianstad. Kram!
ANTECKNAT

8 lizzie:

Ni får ju ändå tänka på att allt hon skriver i bloggen är vinklat. Hon skriver med ilska och frustration på sig själv och mycket som hon skriver om den dåliga behandling hon får kan vara överdrivet eller inte ens stämma alls utan det kan vara hon själv som "upplever" det att alla behandlar henne dåligt för så är det faktiskt ofta när det handlar om psykiskt sjuka människor. De kan till och med hitta på saker ibland eller inbilla sig saker. Nu säger jag inte att det är så i hennes fall men det är en tanke bara och det finns alltid anledning till att saker skiter sig och jag har väldigt svårt att tro att ALLA motarbetar henne. Då ligger nog problemet snarare hos henne också. Ta inte detta på fel sätt. Jag säger inte att det är så här men det är bara en tanke.

9 Anonym:

Dessutom tyckte du ju inte ens om behandlingshemmet! Inget duger för dig. Och det beror på att du inte orkar kämpa på riktigt för tt må bra, du kämpar för att må dåligt. Du fokuserar så otroligt mycket på hur dåligt su mår, att allt är piss och skit osv men hur mycket energi lägger du på att finna din inre harmoni och hur ofta försöker su intala dig själv att du mår bra? Du förväntar dig att andra ska hjälpa dig men ingen kan få dig att må bra, det måste komma inifrån. Inget duger för dig.

10 Louiza Mathiassen:

hej kämpe! Jag bor på Orana, vilket orana skulle du till? Äsphult eller kristianstad? Kämpa på, du klarar detta. Det vet jag.
skickar styrke kramar till dig <3

Svar: Tack fina du <3 Äsphult!
ANTECKNAT

Kommentera här:

Follow on Bloglovin