Because I'm unhappy

Idag är det modevisning tjoho. Eh, not. Kläder som bara hänger. Munnen hänger lika mycket den. Snart hänger jag också. Vidriga liv. Ta bort mig bara. Snälla. Kommentarer:

1 Skåne:

Hej hopp!
Hoppas att det går framåt för dig efter helgen. Kan tänka mig att det är rätt segt nu.
Gillar nagellacken, snygg färg!
Se nu till att hålla i mobilen så att du inte tappar den i toastolen, farligt ställe :-)
Du får skriva hur det gick på modevisningen, om det fanns några snygga saker!
Skriv snart igen:-)

2 Mathilda:

Hej Sanna.

Jag kom in på din blogg för ett tag sen på något sätt och brukar kolla in för att se hur du mår. Jag vet att det säkert låter konstigt eftersom jag egentligen inte alls vet vem du är, men jag vill verkligen att du ska veta att jag verkligen bryr mig om dig ändå. Jag har dig i tankarna och jag hoppas så innerligt att du snart kommer må lite bättre.
Jag är ett par år äldre en dig, vi har inte samma diagnoser men jag är själv sjuk och jag vet tyvärr hur vidrigt det är att må hemskt dåligt. Jag brukar aldrig kommentera i bloggar men jag önskar så mycket att jag kunde göra någonting för att på något sätt hjälpa dig eller bara finnas att skriva till. Du får jättegärna maila mig om du vill. Om det så är för att känna dig mindre ensam eller att få agera ut ilska eller sorg mot någon. Jag tror på dig. Du är värd MYCKET. Tro på det!
Kramar Mathilda

3 Åsa:

Jag tror på dig!
Kram Åsa

4 Johanna:

Jag hatar själv att höra diverse floskler när jag mår dåligt, men jag vill att du ska veta att jag tror på dig. Jag tror du kan ta dig igenom all den här skiten. Och inte för att jag tror att alla kan, bara de vill, för det gör jag inte. Jag tror att DU kan, efter att ha läst det du skrivit.

5 Vill-ha-bättre-hår:

Herrejävlar vilket tjockt och snyggt hår du har! Vad gör du med det för att få det så?

Kommentera här:

Follow on Bloglovin