Det kan inte vara eller bli värre. Just sayin'

Jag... Eh... Lever typ inte. Kaos kaos kaos kaos. Fuck this shit. 

Vad gör man när man inte orkar mer? När man inte vill vara en del av livet? Kan man inte få lov att vara egoistisk och avsluta sitt liv? Eller måste jag leva resten av livet pga att inte göra någon annan människa ledsen, för att jag väljer att avsluta mitt liv? Kommentarer:

1 Åsa:

Fina du...du får göra precis vad du vill med ditt liv. Det är du som bestämmer.
Jag hoppas du bestämmer dig för att nu får det vara nog, nu ska jag kämpa för att bli bättre och inte kämpa mer för att ta ditt liv.
Du behöver få komma till ett bra ställe, där du får vara Sanna och får läka, avgiftas alla mediciner och gå på en som fungerar.Få samtalsterapi och tid att läka.
Du finns in mina tankar. Du finns i mångas tankar och känslor, här inne och i livet.
Jag hoppas du väljer livet. Men, gör det för din skull och ingen annans.
Puss å kram Åsa

Svar: Du är så underbar Åsa, tack för allt stöd och för att du finns.<3 Kramar i massor
ANTECKNAT

2 Emma_A:

Jag hoppas att du kommer ur de där mörka tankarna och kan få se och uppleva livets underbara sidor. Alla får ju göra vad de vill med sitt liv, men ibland så gör man kanske något som man inte skulle ha gjort om något år. Jag är lessen att du inte har fått uppleva starka, stabila, lyckliga vuxna under din uppväxt. Inget barn ska behöva ha det så. Men du skapar din egen lycka som varken dina föräldrar, morföräldrar, sjukhuspersonalen, soc eller någon annan kan styra. Jag tror att det är bra att vårdpersonalen finns och tar hand om dig just nu. Men försöka vilja leva, vilja se framåt, så kanske du får slippa sjukhuset och kan komma till ett boende där du kan bli hel igen. Och t.o.m. lycklig. Livet är inte dans på rosor, men det är värt att leva. Kram! Kämpa!!!

3 Anonym:

På vissa plan har du kastats in i livet mer än någon annan, och på andra har ditt liv inte börjat. Det är för tidigt att kasta in handduken ån.

4 Ida:

det sägs ju när man har nått botten att det inte kan kännas eller bli värre än det redan är

5 Åsa:

<3 lika stora kramar tillbaka till dig fina du <3
Kramar Åsa

6 Sara:

Hejsan!

Jag har ingen anning vem du är, jag kom bara in på bloggen, jag hoppas allt är bra med dig, jag är ledsen för vad än som hänt dig, jag hoppas att du får en styrka och mod och orkar stå på dina ben och starta om, livet har en mening, alla får inte den chansen att utforska den meningen, du har den, njut av de lilla du har, du är en fin tjej, jag önskar dig all lycka, allafall om jag ej känner dig.

Kommentera här:

Follow on Bloglovin