Slå mig hårt i ansiktet

Eh alltså kaos bror. Pallar inte mer. Vad är det som händer? Vad är det med mig? Jag vet inte. Jag vet ingenting. 

Jag bara väntar och väntar, på ingenting. Idag kom det tydligen in en tredje orosanmälan till Soc på två veckor. Men inte händer det någonting för det. Det känns som om dom väntar på att jag ska dö. Det ska jag ju, jag försöker bara hitta ett så bra sätt som möjligt att göra det på. #problembarn 


Kommentarer:

1 Mariam:

Du verkar vara en sån fin och helt underbar tjej! Ingen förtjänar att ha psykiskt ohälsa och än mindre att inte få en vettig hjälp! Du är stark som fortsätter att kämpa trots allt, även om du kanske inte alltid känner det så ser man det. Jag kanske inte kan göra så mycket, men om du någongång skulle behöva ha någon att prata med så finnas jag för att lyssna! Mariampierre på kik.

Kramar vännen.

2 Elin:

Ge inte upp snälla! <3 vi är många som tror på dig!

3 giiiiimee.blogg.se:

fin outfit!

4 Ellen Delin:

Du ska inte dö, förstår du det? Det kommer bli bättre jag lovar dig. Skriv till mig på kik (Elldel1215) Jag klarade det och du klarar det också.

5 Åsa:

Neej inte dö, du vill leva, fina fina du. Leva, andas, ta en dag i taget. Leva, börja leva, känn på det, känn på orden, leva, andas skratta må bra..det kommer till dig. Det kommer!
Stor kram till dig...ta emot den. Snälla.

6 clara:

Vet inte vad jag ska skriva men fortsätt kämpa<3 du är så fin

7 Hedda:

Försök hålla ut ♥

8 Emma:

Du har hela livet framför dig och du kommer att bli lycklig. Orka ta dig igenom mörkret nu, så kommer det att bli bättre. Mycket bättre! Lovar!!!

9 Åsa:

skriv till mig om du vill prata, jag finns, om du vill. jag kan komma till dig och ta en fika om du vill? inga problem. livet är för värdefullt för att kastas bort..maila mig så ses vi. vad har du att förlora..

10 Emma:

Det är så många här som bryr sig om dig. Tänk på det. Du är värdefull <3!

Svar: Tack snälla du. Ni är bäst. Kram <3
ANTECKNAT

11 Ania:

super selfie! :)

Kommentera här:

Follow on Bloglovin