Vad trött jag blir!!

Min socialsekreterade lovade mig som så många gånger förut "Den här veckan får du ett beslut, jag lovar". Den här gången trodde jag verkligen det och all personal på avdelningen trodde också att det nu äntligen skulle bli någonting. Men näe. Idag jobbar hon inte ens. Och inget beslut har kommit heller.
Läkarna här skulle försöka komma i kontakt med hennes chefer, men vad spelar det för roll eftersom dom uppenbarligen inte vill hjälpa mig. Soc leker med mitt liv. Jag klarar det inte. 

@antecknat

Mår lite bättre för tillfället. Börjat med flera nya och bra mediciner. Och så får jag en del av mina försäkringspengar på fredag, en hel del var det faktiskt, mer än vad jag trodde. Så jag är glad över att det är nånting som "går" bra och som är positivt. 

@antecknat

Vårdplaneringsmöte idag... Igen... Inget nytt eller konkret förutom att min socialsekreterare(som för övrigt slutar om en månad) sa typ "Senast om en vecka är allt klart". Som hon har gjort hela året. 

Det är helt otroligt att det aldrig blir till något. Jag åker in och ut på psykiatrin, och Soc... Vad i hela jävla friden håller ni på med? Vi har haft så många möten i år, där det lovats. Men gång på gång sviker dom mig. Och skyller på varandra. Jag förstår inte... Jag är glad att det här händer mig och ingen annan. För den personen som varit med i allt detta hade varit död för länge sen. 
Follow on Bloglovin