Because I'm unhappy

Idag är det modevisning tjoho. Eh, not. Kläder som bara hänger. Munnen hänger lika mycket den. Snart hänger jag också. Vidriga liv. Ta bort mig bara. Snälla. Jag föll igen

Tillbaka på ruta 1 igen. Är inlagd igen. Med LPT och X-vak.
Jag är inte förvånad. Jag visste att det skulle bli såhär. Jag var ju på bristningsgränsen. Jag var så nära att ta båten ut till havet i tisdags och säga farväl. För evigt. Jag gjorde inte det. Och det är väl bra, om vi nu ska vara positiva. 

Jag fick nog i tisdags, när jag var hos min psykolog. Har aldrig varit så arg eller uppgiven, någonsin. Tillslut sprang jag därifrån. I natt kom polisen och knackade på - Du är efterlyst och du ska till psykakuten. Jaha. Varför har inte någon isåfall ringt mig då? Och vad ska jag nu där och göra, på psykakuten? Träffa 100:e läkaren och blotta hela mig själv igen? Oh yes. Och så bli inlagd igen.

Jag orkar inte med mig själv. Jag vill vara osynlig. Inte finnas. Inte andas. Inte göra korkade saker. Bara bort. Bort från livet som jag har. För jag vill inte ha det. Jag kan säga såhär, jag skulle vilja leva livet. Fast som en annan person. För SANNA hatar jag. 
Jag gillar inte rubriker

Jag har klivit upp ur sängen idag. Jag har ätit lunch. Eller ja, jag försökte. Och det gick ner. Och så upp igen. 
Jag har varit på förhör hos polisen. 
Jag har varit på vårdcentralen för att kolla njurarna som halvt lagt av. Och för att bli tömd på urin. 
Jag har tröstätit Mc'Donalds. Det åkte dock aldrig upp. Tyvärr. 
Jag har träffat en söt kille. Han kom fram och sa "Hej, spelar du WOW?". Skämtar du, sa jag då. Ser det ut som att jag spelar det eller? Kan tjejer ens spela det? *fördomar jag vet*. "Ja, jag känner massor. Nej
men jag kom fram till dig för att jag ville säga att du är himla söt. Vill du gå på dejt med mig?" Seriöst, jag typ smälte. Vi bytte iaf nummer. Haha vilka söta människor det finns.
Jag har knaprat i mig typ alla lyckopiller som finns. Mår jag bättre för det? Nä. Fan heller att jag gör. Eller jo, känslorna är typ borta. Sitter och skrattar för mig själv. Hahaha jag orkar inte med livet. 
Jag har suttit och pratat i timmar med en underlig kvinna på boendet som är förälskad i mig. Hon tror att hon har nån mördare efter sig, är rädd att flytta härifrån för att hon då behöver betala hyra och försäkring och knackar på min dörr hela tiden...
Jag har strypt mig 
Jag har skurit mig
Jag är typ 10 sekunder ifrån att boka en tur med Stenaline så att jag kan hoppa därifrån och ta livet av mig imorgon. Helvete. NEJ. STÅ UT. 
Jag har tappat telefon tre gånger i marken. 
Jag har sminkat mig för första gången på väldigt länge
Jag har andats :PPPPP

Shit vad jag är Busy busy doing nothin' at all. God natt. 


Follow on Bloglovin