En fet anmälan kan dom förvänta sig

Gått ner 8 underbara kilon. Börjat med medicin mot min adhd igen. Den funkar betydligt bättre den här gången, troligtvis för att vi har höjt dosen. Både jag, BUP och Soc ska göra en anmälan om hela min historia. Både till IVO och JO. Och så ska vi överklaga beslutet angående att Soc totalnekade platsen till behandlingshemmet helt plötsligt. För såhär ska det inte få gå till. Så otroligt skönt att jag inte är ensam om att ha fått nog. "Det här har jag aldrig varit med om tidigare"- min socialsekreterare
 

Det här är ingen "tyck-synd-om-mig-blogg"

Det här är öppen dagbok för mig där jag får skriva av mig och möjligheten att nå ut till andra människor. Det här är mina tankar. Mitt liv. Min verklighet. 

Tydligen verkar bloggen trigga vissa människor. Sorry för det. Men då har NI en möjlighet att inte klicka er in på min blogg och skriva nedlåtande och bittra kommentarer. Jag kräver såklart inte att alla ska tycka om min blogg och att jag ska vara älskad av alla. Men som sagt, jag förstår inte varför man då frivilligt klickar sig in på en blogg som man avskyr. 

Jag har ett svart moln över mig

Jag försöker uppskatta dagarna. Hitta en mening med livet. Hålla modet uppe. Ta mig igenom dagarna. Men det är svårt nu, riktigt jävla svårt. Jag blir sviken gång på gång. Det lovas saker, det görs planeringar och allt låter som att det ska bli så himla bra och att det kommer ordna sig. Men det gör det inte. Det blir fel varenda jävla gång!!! Hur svårt kan det vara att lyckas en endaste gång? Jag är så besviken. Och så full av ilska och hopplöshet.

Jag försöker tänka klokt. Inte göra korkade saker. Så som att ta tabletter. Men jag kan inte stå emot längre. Fan vad jag längtar tills magen är full av äckliga tabletter. Äckliga jävla tabletter. Follow on Bloglovin