Jävla arm

Vilket underbart väder vi har här i Götelaborg. Regnet plågar rutorna och vinden plågar mitt hår... Och träden ;) 

Är just nu på jourcentralen för att kolla min högra arm som sakta men säkert håller på att ge upp. Skar nämligen upp ovansidan av handen rejält, precis där armen börjar, och fick sy för några dagar sedan. Men nu är handen hur svullen som helst och jag har knappt någon känsel på ovansidan. Det har bara blivit värre och värre och nu gör det även vansinnigt i resten av armen. 
Skar även upp vänster hand men den tog som tur är inte lika mycket stryk. 

Idag har jag bara försökt få i mig lite mat, legat i sängen, glott på tv och så följde jag med boendet till ett glasscafé. 
Vad har ni hittat på idag, gjort något kuligt? 

On my way home

Sitter på bussen påväg hem, eller ja till mitt boende, från sjukgymnasten på Öppenvården. Känner mig både glad och ledsen. Glad eftersom jag lyckades ta mig ut, men framförallt gå UPP vid 10-tiden tack vare personalen som även körde mig. Sedan känner jag mig även glad över att jag fyndade Lokas nya Likes candy-smaker på Hemmakväll, 2 st till pangpriset 15kr. Tog ett helt drös av favoriterna "Rosa svampsmak" samt "Hallon lakritsskalle". Så vansinnigt goda, ni måste testa! 

Sedan känner jag mig som sagt ledsen, väldigt. Och besviken i vanlig ordning. Jag vet att jag går till sjukgymnasten av en anledning, till stor del pga mina grova motorik-problem. Men att kliva in i det stora vidriga rummet med speglar överallt, se sin vidrigt fula kropp, framförallt armarna som liknar skruvar, och känna sig så oerhört ful och misslyckad. Näe, det tar på mig så oerhört. Att se mitt riktiga jag. 

I väntan på sjukgymnasten

Mmmm
Follow on Bloglovin