@antecknat

Mår lite bättre för tillfället. Börjat med flera nya och bra mediciner. Och så får jag en del av mina försäkringspengar på fredag, en hel del var det faktiskt, mer än vad jag trodde. Så jag är glad över att det är nånting som "går" bra och som är positivt. 

Kommentarer:

1 Jag:

Det värsta är att så många andra unga tjejer har det likadant som du. P.g.a. att myndigheter kollapsat och inte fungerar, allt från polisväsendet, rättsmyndigheten, psykiatrin och sjukvården har inte fungerat ordentligt sedan 80-talet så folk mår sämre och sämre och allt blir värre och värre. Personligen tror jag vi lever i de sista dagarna för det är just som du säger: när man inte tror man kan må sämre, når man en nivå än längre ner.

2 Åsa:

Du ser! Kanske är det nu det vänder <3 Så glad att höra att du mår lite bättre :) Kanske ger det dig orken att känna lite glädje..jag önskar dig det av hela mitt hjärta :)
Följ den ljusa känslan som finns, den är på riktigt fining!
Stor STOR baouta kram <3

3 Skåne:

Hej hopp!
Skoj att det börjar gå framåt för dig. Verkar ju vara rätt bra mediciner du fått nu.
Skoj med pengarna oxå.
Har du några planer på något du vill köpa?
Hm, köper du en ny mobil så skaffa en som är stöt och vattensäker, haha!
Ha det bra och hoppas att det börjar gå bra för dig!

4 Tr:

Hallå. Det här är den personen du gav din blogg-adress till på Psyk som blev utskriven häromdagen som gärna vill vara anonym men vill ge dig adressen till min blogg, så länge du inte nämner mitt riktiga namn eller ger ut adressen här eller där eller någon annanstans.
Tänker på dig, kommer inte ihåg om jag hann säga hejdå då jag var så irriterad när jag skrevs ut. Var rädd om dig bara nu!
Kram "i"

5 Skåne:

Hej igen!
Glömde bort att säga att om du får mycket pengar och inte vet var du ska göra av allt, det är snart jul och jag har börjat skriva önskelistor....bara så att du vet... typ...liksom...:-)

Kommentera här:

Follow on Bloglovin